Bait Bait Ébredő Erő Fluo Pop up

1.990 Ft -tól

Termékleírás

A Bait Bait Ébredő Erő Fluo Pop up bojlik Anyagukban extra mennyiségű étvágyfokozókat és aminókat tartalmaznak. A csalik csomagolás előtt is átesnek egy étvágyfokozó fürdőn, hogy minél aktívabban és minél frissebben várják, hogy bevethessék Őket. Anyagösszetételük egyedülálló a magyar piacon, nagyon egyedi alapanyagok alkotják. Ezeket a csalikat volt a legnehezebb megalkotni, mivel itt is arra törekedtünk, hogy egy kimagasló minőségű csali kerüljön a horgászok kezébe.

A fejlesztések alatt rengeteg keverési arányt kipróbáltunk, de itt is a tökéletességre törekedtünk, így sikerült ezeket a csalikat megalkotnunk. Ezen Pop-Upokat enyhén gumis állag, és szinte szétnyomhatatlan szerkezet jellemzi. A csalik szerkezete lehetővé teszi az utólagos plussz dippelést is.

Az Ébredő Erő családnevet már minden pontyhorgász ismerheti, hiszen az egyik legeredményesebb csali itthon. Számos rekordot döntöttek már meg ennek a csalinak a segítségével, nem véletlen, hiszen az egyik leghatékonyabb kombiáncióból készül ez a család. Az erősen fűszeres, már-már fokhagymás jellegű ízből tökéletesen kivehető a híres Robin Red fűszerkeverék.

Ízesítés: Erősen fűszeres, fokhagymás
Elérhető méretek:
-16mm
-12mm

Egyéb adatok

Márka

Méret

12mm, 16mm

Termék videó