Bait Bait Hívó Szó Sózott Bojli 1kg

Tavasz

Nyár

Ősz

4.890 Ft

Így válassz csalit

Érdekelhetnek még…

Termékleírás

A Hívó Szó egy erősen halas, algás, kagylós bojli. A csaliban rengeteg kagylókivonat található. A bojli ezenfelül nagy mennyiségű előemésztett hallisztet és GLM liquidet tartalmaz. A Magyar vizeken felül nehéz Francia vizeken is több kapitális ponty csábult már el ennek a csalinak.

Ízesítés: Kagyó-alga

A sózott bojlik sem tartalmaznak tartósítószert, hanem több fázisú sózáson mennek át. A sóba kerülés előtt a bojlik külső rétege egy különleges étvágyfokozóval kerülnek bevonásra, ami fellazítja külső réteget és vízbe érkezés után azonnal dolgozni kezd a bojli. A sózott bojlikat azon horgászoknak ajánljuk, akik hosszabb túrákon a frissen készített bojlik előnyét szeretnék kiélvezni. A bojlik megfelelő állagúak, könnyen fűzhetőek, de a hajszálon nagyon sokáig megmaradnak. A Bait Bait bojlik nagyon jól dolgoznak, még az iszapos talajon is és nem kell attól aggódni, hogy a kellemetlen iszapszagot a csali beveszi magába.

Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!

Egyéb adatok

Tömeg N/A
Méretek N/A
Márka

Méret

21mm, 24mm

Kiszerelés

1kg

Termék videó

@tnofishing

Egy gyors betekintés a Hívó Szó családba! A kagyló és az alga tökéletes páros a nagy halas horgászatra! Ti próbáltátok már? #baitbait #csali #horgaszat🐟 #carpfishing #ponty #pontyhorgászat #pontyhorgászat #horgászat #horgaszat #tnofishing #horgászás

♬ Evoque Prata – MC MENOR HR & MC MENOR SG & DJ ESCOBAR