Bait Bait Lázadó Sózott Bojli 1kg

Tél

Tavasz

Nyár

Ősz

4.890 Ft

Termékleírás

A Bait Bait Lázadó bojli egy kellemesen epres csemege. Anyagösszetételének köszönhetően egy lazább szerkezetű csali, amit a víz gyorsabban átjár. A bojliban többek között helyet kapott a robin red, májpor, előemésztett halliszt, nectarblend és különböző fehérjekoncentrátumok. A csalit gyors instant pecákhoz is bátran ajánljuk, a nagyon magas vízoldékonysága végett. A puhább állaga miatt a dobócsövezéshez további szárítás szükséges. A bojli vízbe kerülve megkeményedik, és masszívan tartja magát a hajszálon, miközben az étvágyfokozók folyamatosan kioldódnak.

A Lázadó az egyik legrégebbi ízvilágot hozza el nekünk a pontyhorgászatban, ez pedig nem más, mint a tiszta eper! Az első bojlik megjelenésénél népszerű íznek számított az eper, és a mai napig egy fogós ízről beszélünk, azonban kissé elfelejtették a horgászok, hogy mennyire eredményesen lehet horgászni ezzel az ízvilággal. A jó hír, hogy az utóbbi időben sok márka újra forgalomba hozta ezt a kiváló csalogatóhatással bíró ízt, és az eredmények magukért beszélnek!

Ízesítés: Tiszta eper
Elérhető méretek:
– 21mm
– 24mm

Egyéb adatok

Márka

Méret

21mm, 24mm

Termék videó

@tnofishing

Nézzük a tiszta epret azaz Lázadót és ne feledjétek, hogy hétvégén horgászni megyünk és lesz időnk a kérdéseitekre válaszolni(ha vannak). Kérdezhezzek akármit ami horgászattal kapcsolatos! #horgászás #tnofishing #horgaszat #horgászat #pontyhorgászat #ponty #carpfishing #horgaszat🐟 #horgaszat #csali #baitbait #horgászatalegjobb

♬ I Wanna Know You – BLVKSHP