Bait Bait Lázadó Fluo Pop up

1.990 Ft -tól

Termékleírás

A Bait Bait Lázadó Fluo Pop Up bojlik nagyon élénk piros színnel, erőteljes aromával, valamint hosszantartó lebegő képességgel rendelkeznek. Anyagukban extra mennyiségű étvágyfokozókat és aminókat tartalmaznak. A csalik csomagolás előtt is átesnek egy étvágyfokozó fürdőn, hogy minél aktívabban és minél frissebben várják, hogy bevessék Őket. Anyagösszetételük egyedülálló a magyar piacon, nagyon egyedi alapanyagok alkotják.

Ezeket a csalikat volt a legnehezebb megalkotni, mivel itt is arra törekedtünk, hogy egy kimagasló minőségű csali kerüljön a horgászok kezébe. A fejlesztések alatt rengeteg keverési arányt kipróbáltunk, de itt is a tökéletességre törekedtünk, így sikerült ezeket a csalikat megalkotnunk. Ezen Pop-Upokat enyhén gumis állag, és szinte szétnyomhatatlan szerkezet jellemzi. A csalik szerkezete lehetővé teszi az utólagos plussz dippelést is.

A Lázadó az egyik legrégebbi ízvilágot hozza el nekünk a pontyhorgászatban, ez pedig nem más, mint a tiszta eper! Az első bojlik megjelenésénél népszerű íznek számított az eper, és a mai napig egy fogós ízről beszélünk, azonban kissé elfelejtették a horgászok, hogy mennyire eredményesen lehet horgászni ezzel az ízvilággal. A jó hír, hogy az utóbbi időben sok márka újra forgalomba hozta ezt a kiváló csalogatóhatással bíró ízt, és az eredmények magukért beszélnek!

Ízesítés: Tiszta eper
Elérhető méretek:
– 12mm
– 16mm

Egyéb adatok

Márka

Méret

12mm, 16mm

Termék videó

@tnofishing

Nézzük a tiszta epret azaz Lázadót és ne feledjétek, hogy hétvégén horgászni megyünk és lesz időnk a kérdéseitekre válaszolni(ha vannak). Kérdezhezzek akármit ami horgászattal kapcsolatos! #horgászás #tnofishing #horgaszat #horgászat #pontyhorgászat #ponty #carpfishing #horgaszat🐟 #horgaszat #csali #baitbait #horgászatalegjobb

♬ I Wanna Know You – BLVKSHP