Delphin ARMAGEDON 190cm 205g Harcsázó bot

21.410 Ft

Készleten

Külső Raktáron, Szállítási idő: 5-10 munkanap

Termékleírás

Gyors, vékony, de rendkívül erős. Pontosan ez a Delphin ARMAGEDON bot definíciója.

Ezt a botot kifejezetten a harcsa csónakból vagy belly boat-ból történő vertikális horgászatára fejlesztették ki, és extrém körülmények között tesztelték olyan folyókon, mint például a Rio Ebro. Csak egy részből áll, ami biztosítja, hogy a legközvetlenebb legyen a kapcsolata a hallal, és lehetővé teszi, hogy a maximumot hozza ki a bottestből még a legnagyobb ellenfelekkel vívott küzdelmek során is. A bot nagyon erős, kéttalpú gyűrűkkel van felszerelve, amik minőségi SiC betéteket kaptak. A gyűrűk magassága úgy van megválasztva, hogy peremfutó és baitcast orsót egyaránt lehessen használni a bothoz. Kifejezetten ennél a botnál a spiccgyűrű fluoreszkáló szalaggal van átkötve, hogy éjszaka még a legfinomabb kapásokról se maradjon le.

A megbízható orsótartó egy szorítóanyával rögzíthető, amely szándékosan felüliről van felszerelve, hogy megakadályozza az orsó véletlen meglazulását a küzdelem során. Az ergonomikusan kialakított EVA habszivacs nyél maximális kényelmet biztosít a küzdelem során. Ugyanakkor az orsótartót úgy tervezték meg, hogy elegendő helyet biztosítson a baitcast orsó fogantyújának, és ne vágjon bele a zsinórba az alacsonyabb dobtengellyel rendelkező multiorsók használata során sem.

A nyél hossza a csónakos horgászathoz is igazodik, ahol gyakran korlátozottak a fárasztás lehetőségei, ugyanakkor még mindig elég hosszú ahhoz, hogy a küzdelem során teljes erővel beledőlhessen a botba.

Technikai paraméterek:

Modell: 170cm/205g
Tagok száma: 1
Bottest átmérője a nyél felett: 11mm
Gyűrűk száma: 7
Szállítási hossz: 170cm
Súly: 202g
Nyél: Shrink + EVA hab
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 41cm

Modell: 190/205g
Tagok száma: 1
Bottest átmérője a nyél felett: 12,5mm
Gyűrűk száma: 8
Szállítási hossz: 190 cm
Súly: 224g
Nyél: Shrink + EVA hab
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 41cm

Egyéb adatok

Változat

190cm/205g

Márka

Termék videó