Delphin BigONE CARP Esernyő oldalfalakkal

Original price was: 28.270 Ft.Current price is: 26.850 Ft.

Ingyen szállítjuk!

Elfogyott

Termékleírás

A Delphin BigONE CARP egy praktikus ernyő, ami tökéletes védelmet nyújt Önnek a zord időjárással szemben horgásztúrái során. Az esernyő kialakítása kifejezetten a pontyhorgászat szerelmeseinek igényeihez lett igazítva, különösen az ernyő kupoláján és oldalain található nagyméretű és jellegzetes pontygrafikának köszönhetően.

A 250 cm-es kupolával és kerületének 3-ig kinyúló oldalfalával az esernyő megvéd az intenzív esőtől, erős napsütéstől, de még a kellemetlen széltől is. Az esernyő mérete elegendő helyet biztosít két horgászszéknek és egy kisasztalnak. A teleszkópos rúd lehetővé teszi az esernyő magasságának beállítását, az alján pedig egy minőségi tüske van, amely nagyban megkönnyíti a talajba való leszúrását. Annak érdekében, hogy még nagy esőben is biztosítva legyen a 100%-os vízállóság az esernyő varratai teljesen le vannak ragasztva vízálló szalaggal. Az ernyő rendelkezik egy oldalsó fallal, amely minőségi cipzárral rögzíthető a kupola körül. Az oldalfal alsó része fogantyúkkal van felszerelve, hogy leszúrókkal a talajhoz rögzíthető legyen (a leszúrók a csomag részét képezik).

Az esernyő csuklóval rendelkezik a kupola dőlésszögének beállításához, így jobban megvédheti magát a napsugaraktól vagy a széltől. A Delphin BigONE CARP Sidewall Umbrella egy sokoldalú, praktikus esernyő, amely lehetővé teszi a vízparti szabadidő teljes élvezetét bármilyen időjárási körülmények között.

Műszaki adatok:
Maximális esernyő magasság (a kupola tetejéig): 210 cm
Maximális esernyő magasság (oldalfallal együtt): 200 cm
A kupola átmérője: 250 cm
Szállítási méretek: 140x10x13cm
Súly: 3,1 kg

Egyéb adatok

Változat

250cm

Márka

Termék videó