Delphin BLOKZ CarryALL SPACE C2G Táska

Original price was: 37.190 Ft.Current price is: 31.610 Ft.

Ingyen szállítjuk!

Készleten

Termékleírás

A Delphin SPACE egy exkluzív táskasorozat neve a Delphin műhelyből. Minőségi kidolgozás, minőségi cipzárak, de különösen kivételes kialakítás a C2G terepminta használatával.

Az egyedi BLOKZ hátizsák piacra dobása után arra gondoltunk, miért ne hoznánk valami hasonlót egy CarryAll táska formájában. Változékonyságával kitűnő táska, amely lehetővé teszi a térfogatának igény szerinti kialakítását, az alap 30-tól a tekintélyes 50 literig. Nagy előnye, hogy maguk a BLOKZ táskablokkok használhatóak a BLOKZ hátizsákkal, mivel azonosak! Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan módosítsa a felszerelés szállítási módját anélkül, hogy hosszasan át kellene csomagolnia táskából hátizsákba, vagy fordítva.

Ahogy a neve is sugallja, a táska több „blokkból” áll, amelyek együttesen egyedi egészet alkotnak. Alapvetően a CarryAll BLOKZ egy fő részből áll – egy univerzális táskából, amelyre három nagy, különálló zseb van rögzítve egyedi C2G kivitelben. Mindegyik térfogata 5 liter. Magának a BLOKZ zsebnek van egy állítható/kivehető elválasztó a belsejében, aminek köszönhetően nagyobb rálátás és rend lesz a dolgaiban. Mindezek a zsebek kapcsokkal vannak hozzáfogatva a táskához, amelyeknek köszönhetően kompaktan összetartják a 45 literes táskát.

Akinek kevés a 45 literes tartalom, annak lehetősée van külön megvásárolni BLOKZ zsebeket (táskát), amely a táska tetején elhelyezett klipekkel rögzíthető. A hevederek ugyanilyen jól használhatók például felszerelés vagy ruhadarabok rögzítésére. Így igazán luxus teret lehet kapni a horgászfelszerelés szállítására.

A 30 l űrtartalmú alaptáska belseje úgy van kialakítva, hogy könnyen bele lehessen helyezni más SPACE vagy AREA sorozatú táskákat. Ezen kívül a tetején található egy praktikus hálós dupla zseb, amiben egyéb szükséges dolgok tárolhatók. Minden fal alaposan párnázott 6 mm vastag béléssel, ami hozzájárul a belsejében elhelyezett felszerelés védelméhez. A maximális kényelmet szállítás közben a vállpánt rendkívül puha párnázata, vagy a praktikus fogantyú biztosítja, amely lehetővé teszi a táska kézben való hordozását.

Műszaki paraméterek:

Teljes méret: 65x27x45cm
Fő rész mérete: 40x30x27 cm
Összefogott zsebek mérete: 15x32x11cm
Belső hálós zsebek (2x):30x20cm

A Delphin műhely stílusos szabadalmaztatott terepmintája a C2G márkanév alatt számos formával és látószöggel rendelkezik. Pontosan a nevét, amit szabadon fordíthatunk 2. generációs Carpath-ként, ami közvetlenül utal elődjére, de olvashatjuk úgy is, hogy Carpath to Green, vagyis a Carpath gondolatának átmenete a zöldre. Egyedisége és összetéveszthetetlensége azokban az elemekben rejlik, amelyekből készült. Első pillantásra ez egy terepminta, amely a zöld három különböző árnyalatából áll. Azonban minden megváltozik, ha jobban megnézzük, amikor észreveszi a pontyok sziluettjeit, a pontyozszerelék-elemeket és a Delphin logókat, valamint a C2G jelölést. Ennek az egyedi kialakításnak köszönhetően horgászfelszerelése maximálisan eredetivé válik.

Egyéb adatok

Tömeg 1,6 kg
Méretek 35 × 48 × 20 cm
Márka