Delphin ETERNAL Legyező bot

42.850 Ft -tól

Ingyen szállítjuk!

Külső Raktáron, Szállítási idő: 5-10 munkanap

Termékleírás

Az uralkodók kedvelt horgásztechnikájának minden rajongója számára elérhető a Delphin ETERNAL nevű legyezőbotok új sorozata.

Az elegáns, fekete matt bottest stílusos, kétcsavaros orsótartóval rendelkezik. Ráadásul a blank apró aranyszínű díszítései még jobban kihangsúlyozzák ennek a technikának nemesi jellegét. A bottest minden része egy ponttal van megjelölve a könnyű összeillesztés érdekében. Így a botja mindig megfelelően lesz összerakva.

Az AFTMA 3 változat két kerámia gyűrűvel és további 9 egytalpú gyűrűvel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a vékony zsinór hozzátapadjon a bothoz. Az AFTMA 3 parabolikus akciójű, így a halak nem tudnak könnyen lekerülni a horgáról. Ezt a botot a legkedveltebb legyező horgászathoz, az úgynevezett „francia nimfázáshoz” tervezték. Ideális hosszának köszönhetően többféle vízterületre is alkalmas – a kis patakoktól a nagy folyókig. Sőt, amikor a halak jól táplálkoznak, szárazlegyes horgászatra is használható.

Az AFTMA 7 változat két kerámia gyűrűvel és 8 duplatalpú gyűrűvel rendelkezik, amelyek biztosítják a zsinór jobb csúszását a távoli dobások során. Fém záróvéggel rendelkezik, amely az egész bot kiegyensúlyozására szolgál, így akár a nagyobb AFTMA-val is egész nap horgászhat. Az AFTMA 7 félparabolikus akciójú, amely több méterrel meghosszabbítja a dobástávolságot. Ideális választás patakos és tavi legyezéshez, ahol a dobástávolság fontos szerepet játszik.

A botok masszív csőben érkeznek, amely vállra akasztható pánttal rendelkezik.

Technikai információ:

Modell: 10 láb (300 cm) / AFTMA 3
Tagok száma: 4
Gyűrűk száma: 11
A bottest átmérője a nyél felett: 10 mm
Szállítási méret: 81 cm
Súly: 104 g
Nyél: parafa

Modell: 9,6 láb (290 cm)/AFTMA 7
Tagok száma: 4
Gyűrűk száma: 10
A bottest átmérője a nyél felett: 10,5 mm
Szállítási méret: 76,5 cm
Súly: 120 g
Nyél: parafa

Egyéb adatok

Márka

Változat

10ft/#3/4 részes, 9,6ft/#7/4 részes

Termék videó