Delphin OPIUM INOVA Feeder bot

41.130 Ft -tól

Ingyen szállítjuk!

Külső Raktáron, Szállítási idő: 5-10 munkanap

Termékleírás

Bemutatjuk a feeder kategória egyik legkiemelkedőbb botmodelljét, amely egyesíti a magasszintű teljesítményt és az innovációt. Ha technológiailag fejlett, precízen megtervezett és tökéletesen kidolgozott feederbotot keres, ne keressen tovább, megtalálta az Opium Inovát. A botot egy modern horgász igényeinek megfelelően tervezték, aki abszolút kontrollra, maximális teljesítményre és megbízhatóságra vágyik a horgászat során. Minden alkatrészt nagy körültekintéssel és precizitással választottak ki, maga a bot pedig hosszú távú tesztelésen és finomhangolásán esett át.

Az elegáns, szupervékony 30T karbon bottest precíz és távoli dobásokat tesz lehetővé minimális erőfeszítéssel. Ráadásul a bottest gyártási technológiája és a felhasznált anyagok miatt ez a bot nagyon könnyű. Elég erős ahhoz, hogy trófea méretű halakkal vívjon harcokat, és még akkor is tartós marad, ha nagy igénybevételnek van kitéve. A blank minőségi SeaGuide SIC gyűrűkkel van felszerelve. Ezeknek a gyűrűknek a használata minimálisra csökkenti a zsinór súrlódását, és meghosszabbítja a dobások távolságát és pontosságát. Ráadásul a gyűrűk könnyűek, és megfelelően kiegyensúlyozzák a botot.

Ergonomikusan kialakított Fuji orsótartóval rendelkezik, amely tartós és könnyű anyagból készült, és ami biztonságosan a helyén tart minden feeder orsót.

Az Opium INOVA nemcsak egy elsőosztályú horgászbot, hanem egy műalkotás is egyben. Tervezése során az esztétikára és az eleganciára összpontosítottunk. A bot a fekete különböző árnyalataiban kapható, elegáns arany elemekkel kombinálva, így a design teljesen egyedi és exkluzív.

A TechnoCORK nyél anyaga az Opium botok különlegessége. Amellett, hogy jól néz ki, számos teljesítményjellemzője van. Ez egy speciális gumi felület, puha tapintású, kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal. A klasszikus parafához képest tartósabb és könnyebben tisztítható. Ez kényelmessé és praktikussá teszi a nyelet. A TechnoCORK anyag dizájnja a fekete parafához hasonlít, és ha közelebbről szemügyre vesszük, biztosan észre fogjuk venni a kis Delphin logókat a TC betűjelekkel, ami a TechnoCORK rövidítése.

A spicctagok is megváltoztak. A gyűrűk megfelelő elhelyezése és azok mérete nagyon könnyűvé és kiegyensúlyozottá teszi a botot. A bot kompatibilis a CARBON és CarboLIX spicc készletekkel. Mindkét készlet karbonból készül, és mindkettő ugyanabban a spicctartománnyal rendelkezik (1xUL, 1xL és 1xM). Akkor mi a különbség köztük?

Egy CarboLIX spicckészletet kap a bothoz, amiben 3 spicc található, egy Ultralight, egy Light és egy Medium. Ezek kis súlyú és nagy érzékenységű puha spicctagok, amelyek a legkisebb hal finom kapását is kellően jól jelzik. Ha jobban szereti a kemény spicceket, a CARBON készlet megfelelőbb az Ön számára. Ezek az általános terminológia szerint UL, L és M. A CarboLIX készlethez képest azonban erősebbek és alkalmasabbak nagyobb pontyok horgászatára. Ezek ugyanazok a karbon spiccek, amelyeket a régebbi Opium botoknál használtunk.

Az összes Opium spicc megvásárolható készletben vagy egyenként is.

Technikai információ:

Modell: 330cm/80g
Tagok száma: 3 + spiccek
Bottest átmérője a nyél felett: 10,3mm
Gyűrűk száma (bot + spicctag): 7+6
Szállítási méretek: 116cm
Súly: 164g
Nyél: TechnoCORK
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 44,5cm
Keverőgyűrű mérete: #30

Modell: 360cm/80g
Tagok száma: 3 + spiccek
Bottest átmérője a nyél felett: 10,7mm
Gyűrűk száma (bot + spicctag): 7+6
Szállítási méretek: 126cm
Súly: 194g
Nyél: TechnoCORK
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 48,5cm
Keverőgyűrű mérete: #30

Modell: 390cm/80g
Tagok száma: 3 + spiccek
Bottest átmérője a nyél felett: 11,4mm
Gyűrűk száma (bot + spicctag): 7+6
Szállítási méretek: 136g
Súly: 208g
Nyél: TechnoCORK
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 51,5cm
Keverőgyűrű mérete: #30

Egyéb adatok

Változat

330cm/80g/3 rész, 360cm/80g/3 rész, 390cm/80g/3 rész

Márka

Termék videó