Delphin RedFEED Feeder szett

36.850 Ft

Ingyen szállítjuk!

Elfogyott

Termékleírás

Ma már nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő elemeket a feeder felszerelésünkhöz a rengeteg elérhető termék közül. Ezért mutatunk be egy nagyon megbízható RedFEED feeder készletet, hogy egy kicsit megkönnyítsük a döntését, ha a megfelelő bot és orsó párosát keresi.

Ez a szett a LEEDER Feeder botból, az AGON 40S orsóból és egy tekercs MAMBA zsinórból áll. A LEEDER Feeder blank 24T karbonból készült. A bot ezért nagyon könnyű, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy minden hallal megbirkózzon és a nehezebb kosarakat is el tudja dobni. A stílusos parafából készült nyél az orsótartó és az EVA hab borítás mellett egy másik jellegzetes eleme ennek a botnak. Ezek az anyagok nagy kényelmet biztosítanak használat közben, a gyakori dobás és fárasztások során. Az egyéb jellemzők közé tartozik a kiváló minőségű DPS orsótartó, amely elegendő helyet biztosít a különböző méretű orsók számára, valamint a duplatalpú SIC gyűrűk.

A bothoz két spicctag tartozik, egy lágyabb és egy erősebb. Ugyanezek a spiccek külön-külön is megvásárolhatók.

Az AGON 40S orsót speciális feeder orsóként is ismerik, és tökéletesen illeszkedik ebbe a készletbe. Nagyon sima futású szerkezet. Az ideális zsinórtárolókapacitás és az optimális 5,1:1 áttétel az AGON legfontosabb jellemzői. Fém sekély dobbal rendelkezik és jár hozzá egy tartalék műanyag dob is. Az orsó fékrendszere karbon fékbetétekkel is rendelkezik, amelyek javítják a hatékonyságot és biztosítják a stabilitást a legszélsőségesebb időjárási körülmények mellett is. A hajtókar fémből készült, és még többórás horgászat után is kényelmes.

A készlet másik fontos része a minőségi feeder zsinór. Egészen pontosan ez a Delphin MAMBA, egyedi 3D-s mintával. A MAMBA nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a nagy teherbírás és az erő. Terepszínű mintájának köszönhetően beleolvad a környezetébe. Nehéz körülmények között és hosszú dobásokhoz is használható, mert nagyon kopásálló és puha a felülete. A Delphin MAMBA egy sokoldalú feeder zsinór sorozat, amely minden követelménynek megfelel.

Technikai információ:

Delphin RedFEED | 360 cm + 4T + 0.23 mm feeder szett tartalma:
Delphin LEEDER FEEDER + 2 spicc | 360cm/100g/3 részes feeder bot
Delphin AGON 40S orsó
Delphin MAMBA / Tűz | 0.23 mm 4.3 kg 300 m feeder zsinór

Egyéb adatok

Változat

360cm + 4T + 0,23mm

Márka

Termék videó