Delphin SYMBOL LITE Merítőháló

21.410 Ft

Készleten

Külső Raktáron, Szállítási idő: 5-10 munkanap

Termékleírás

Egy pontyozó merítőháló megfizethető áron, amely lehetővé teszi a legnagyobb fogás kényelmes szákolását. Ez a termék a kiváló ár és a minőség tökéletes házassága, és ugyanez vonatkozik az egész SYMBOL sorozatra is.

A háló maga szokatlan barna színű, apró lyukú és gyengéd a halakhoz, akár szákolásra, vagy a halak matracra történő szállításra használjuk. Így minden fogás biztonságban lehet és sértetlen maradhat. Ennek a hálónak nagy előnye a fej és a fogantyú csatlakozásához rögzített úszó elem. Nem kell további úszó elemet vásárolnia, és a halak merítése akkor is könnyebb lesz, ha egyedül van. Ráadásul ez a merítő nagyon könnyű a könnyebb kezelhetőség érdekében.

A kétrészes, 1,8 méter hosszú nyél strukturált karbonból készült, amely elég erős ahhoz, hogy a legnagyobb pontyokat is megszákolja. Csúszásmentes gumi anyaggal van bevonva, így minden helyzetben jobban kezelhető.

A merítő feje az Y alakú fém csatlakozóra rögzíthető. A felhasznált anyagnak köszönhetően nagy mértékben ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. Ezenkívül egy szép Delphin logóval is rendelkezik.

Technikai információ:

Nyél anyaga: karbon
Nyél teljes hossza: 183 cm
Szállítási hossz: 117 cm
Nyél súlya: 280 g
Merítőhálófej súlya: 476g

Egyéb adatok

Változat

100×100/1.8m/2 rész

Márka

Termék videó