Delphin TwistaX Eeltail Gumihal 6cm/5db

580 Ft

Termékleírás

A TwistaX Eeltail egy ragadozóhal csali a Delphin-től, amelyet az egyik legtitokzatosabb halunk, az angolna ihletett. Az angolna rendkívül karcsú és hosszú testformája egyedi mozgással ruházza fel ezt a halat. Annak érdekében, hogy imitálni tudjuk ezt a mozgást, ezt a műcsalit extra hosszú twister farokkal terveztük, amely egyedi hullámzást kelt a vízben, és nagyon lassú csalivezetés esetén is hibátlanul működik. A farok mozgása ellenállhatatlan rezgéseket kölcsönöz a csalinak, amely támadásra készteti még a ravasz ragadozókat is. A keskeny farokhoz képest a műcsali teste kellően masszív ahhoz, hogy könnyen rögzíthető legyen egy jig horogra, vagy trolling szerelékre. A műcsali testén bevágások is találhatók a még nagyobb rezgések, valamint a horogra tűzés megkönnyítése érdekében. A rovátkák segítségével könnyedén beállíthatja azt a távolságot, ahol a horog kilép a csaliból. A csali elülső bevágása lehetővé teszi a jobb illeszkedést a jig fejhez.

A TwistaX Eeltail a leghatékonyabb színváltozatok széles skálájában kapható, amelyeket Európa-szerte számos vízen végzett vizsgálatok alapján választottak ki. Ezenkívül ezek a színek UV-aktívak, lehetővé téve a napfény intenzívebb visszaverését a víz alatt, így a csalik még mélyebb víz rétegekben, és gyenge fényviszonyok között is jól láthatóak. Nem feledkeztünk meg az szag csíkról sem, amit a gumicsalik hagynak a víz alatt. Ezek a csalik sót és halaromát tartalmaznak, így a ragadozók számára ellenállhatatlan célponttá válnak.

Egyéb adatok

Márka

Szín

Best, Bloody Milion, Booty, Candy, Disco, Hawai, Perchy, AGRESOR, BERRY, DeadSNOW, EPIDEMY, FORESTER, GALAXY, GREENCH, LOLIPOP, MIX, MudGOLD, REDFACE, TUNA, YELLA, YETI