Delphin ZOMBIE Pergető bot

23.990 Ft -tól

Külső Raktáron, Szállítási idő: 5-10 munkanap

Termékleírás

A Delphin Zombie botot kifejezetten a döglött- és élő csalihallal történő ragadozóhalas horgászat szerelmeseinek tervezték.

A bot kiváló minőségű 24T karbon bottestre épül, amely elegendő gyorsaságot és erőt biztosít a botnak ahhoz, hogy még a legkeményebb halakkal is megbirkózzon. A vékony bottest kis súlyával kombinálva kényelmes kezelhetőséget nyújt az egésznapos horgászat során, miközben elég erős ahhoz, hogy könnyen kezelje a trófea méretű halakat is.

Gyors akciója ellenére ez a bot kiváló parabola görbével rendelkezik, ami különösen hasznos a gyors és agresszív rávágások lereagálásához. A bot első tagja, a nyéltől az összeillesztési pontig, PowerWrap technológiát is kapott, amely egy extra réteg szénszál borítást jelent, és jelentősen növeli a bot erejét és túlterheléssel szembeni ellenálló képességét, ami egyszerre biztosítja a hosszabb élettartamot és csökkenti a mechanikai sérülésekre való hajlamot.

A bot kiváló minőségű SiC gyűrűkkel van felszerelve, és #30-as méretű spiccgyűrűt kapott a zsinór összegabalyodásának megakadályozása érdekében. A gyűrűket szándékosan nagyobb belső átmérővel tervezték, hogy megakadályozzák a gyors befagyást, mivel a ragadozószezon általában a téli hónapokban tetőzik. Ezenkívül a gyűrűk nagyon tartósak, így nem kell attól tartani, hogy a zsinór vagy a bot megsérül. A teljes EVA nyél kényelmes tapintású, ami különösen hidegebb napokon nagy előny, ráadásul három bevágással rendelkezik, hogy biztosan helyezhesse a botot a bottartóba és könnyen rögzíthesse botpánttal.

Mivel megfelelő dobási távolságot lehet elérni a bottal, így semmi sem fog Ön és a víz mélyén leselkedő ragadozók közé állni.

Technikai paraméterek:

Modell: 300cm/80g
Tagok száma: 2
Bottest átmérője a nyél felett: 11,8 mm
Gyűrűk száma: 6
Szállítási hossz: 155 cm
Súly: 254 g
Nyél: EVA
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 54 cm
Spiccgyűrű mérete: 30 mm

Modell: 360cm/80g
Tagok száma: 2
Bottest átmérője a nyél felett: 12,5mm
Gyűrűk száma: 6
Szállítási hossz: 187cm
Súly: 290g
Nyél: EVA
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 57cm
Spiccgyűrű mérete: 24,4mm

Egyéb adatok

Márka

Változat

300cm/2,75lbs/2 rész, 360cm/3,00lbs/2 rész

Termék videó