Dynamite Baits Hot Fish GLM Pop up 15mm

Tavasz

Nyár

Ősz

Original price was: 4.190 Ft.Current price is: 3.560 Ft.

Így válassz csalit

Készleten

Érdekelhetnek még…

Termékleírás

A Dynamite Baits Hot Fish GLM Pop up ennek a családnak a lebegő kiegészítője. Kiváló felhajtóerővel bír, valamint természetes színe a legóvatosabb pontyokat is képes becsapni. Tiszta vízű horgásztavakon ajánlott a használata, illetve akkor ha nem a rikitó színeket részesítjük előnyben, hanem inkább a természetes hatást szeretnénk elérni.

A Hot Fish GLM családról röviden:

Alapját a legtisztább halliszt adja, és különleges fűszerkeverékkel, fokhagymával, valamint az alapvető összetevővel, a Zöldkagylóval (GLM) van gazdagítva. A német pontyhorgász legenda, Emir Caro szakértelmével készítve, a Hot Fish GLM bojli úgy lett tervezve, hogy széles körű horgászkörnyezetben megállja a helyét. Legyen szó a nagy európai vagy világszerte ismert vizekről, vagy az Egyesült Királyságban található nyugodtabb, intim vizekről, ez a bojli páratlan.

Továbbá, a Hot Fish GLM Bojli a folyókon is bizonyította fogósságát, ugyanis rendkívüli sikerrel vonzva a márnákat. Gondosan kiegyensúlyozott összetevőinek köszönhetően egész évben hatékony csali a horgászok számára. Könnyen használható és sokoldalú, a Hot Fish GLM bojli tökéletes társ a horgászataidhoz egész évben.

Egyéb adatok

Tömeg 0,086 kg
Méretek 7,5 × 8 × 7,5 cm
Méret

15mm

Márka