Dynamite Baits Peppered Squid Hard Hookbait – Keményített horogcsali 20mm

Tél

Tavasz

Nyár

Ősz

Original price was: 3.800 Ft.Current price is: 3.230 Ft.

Így válassz csalit

Készleten

Érdekelhetnek még…

Termékleírás

A 2024-es év új izgalmakkal szolgál – megérkezett a Dynamite Baits Peppered Squid Bojli család. Ez az újító termék gondosan válogatott összetevők egyesítésével jött létre, többek között magas minőségű hallisztek, tejfehérjék, őrölt borsok, omega-dús magliszt és gabonafélék alkotják. Ezek együtt egy nagyon könnyen emészthető alapkeveréket alkotnak.

A Dynamite Baits Peppered Squid Bojli nem csak egy újabb csali; prémium kategóriát képvisel, egész éves használatra tervezett, különös tekintettel a tavaszra, nyárra és őszre. Az imádott Squid & Octopus ízre épít – mely egy igazi Dynamite klasszikus – ezt bolondították meg a fekete bors esszenciális olajával, továbbá kevert halolajok és májhidrolizátum keverékekkel is. Ez a kombináció nem csak magas minőségű összetevőket kölcsönöz a bojlinak, hanem egy elképesztően vonzó kombinációt is alkot.

A Dynamite Baits Peppered Squid Bojli különlegessége a szilárd textúrája, amely elegendően tartós ahhoz, hogy dobocsövezni is lehessen, miközben ellenáll a nem kívánatos fajoknak, mint például a törpeharcsa. Annak ellenére, hogy szilárd bojli, rendkívüli vonzerővel bír, hosszú időn át rengeteg illatot és olajat bocsát ki. Készülj fel a Peppered Squid erejének felszabadítására – a Te új titkos fegyvered az idei évre!

Egyéb adatok

Tömeg 0,186 kg
Méretek 7,5 × 8 × 7,5 cm
Méret

20mm

Márka