Rapala Rippin Rap Wobbler 5cm

3.490 Ft

Így válassz csalit

Termékleírás

Merülj bele a pergetésbe a Rapala Rippin Rap Wobbler 5cm-es változatával, amely úttörő kialakításával uralkodik a vizeken. Ez az egyedi csali magas, keskeny testkialakítással büszkélkedik, amely könnyedén hasítja a vizet, biztosítva a dinamikus csalogatást, úszást és rántást, aminek a ragadozó halak nem tudnak ellenállni. Robusztus rezgő mozgása egy különleges, hangos BB csörgőrendszerrel van fokozva, ami csörgő hangjelekkel utánozza a bajba jutott vagy sérült zsákmányhalak hangjait.

A Rippin’ Rap® optimalizált a sokoldalúságra és teljesítményre. Akár hosszú távolságokra dobva, akár adott mélységeket célozva, ez a wobbler zökkenőmentesen alkalmazkodik, pontosan süllyedve a csapdazóna mélységébe. Változó futási mélysége lehetővé teszi a horgásznak, hogy a sekély területektől a mélyebb árkokig végigfésüljék a vizet, így ez a csali minden horgászhelyzetre tökéletes választás.

Fő jellemzők:

  • Magas, Keskeny Testforma: Minimális ellenállással hasítja a vizet, fokozva a csali úszómozgásait.
  • Különleges Hangos BB Csörgőrendszer: Felerősíti a víz alatti hangokat, hogy messziről is vonzza a figyelmet.
  • Ajkak Nélküli Kialakítás: Szabadon úszó mozgást tesz lehetővé, amely szorosan utánozza a természetes zsákmány mozgásait.
  • Erős Rezgő Mozgás: Aggresszív rezgéseket generál, amelyek előidézik a ragadozó halak támadását.
  • Süllyedő Képesség: Tökéletes a mélyebb vizek eléréséhez.

Ideális mind kezdő, mind tapasztalt horgászok számára, a Rapala Rippin Rap Wobbler 5cm-es változat izgalmas horgászélményt ígér.

Egyéb adatok

Tömeg N/A
Méretek N/A
Hossz

5cm

Márka

Szín

CBG, FT, RCW