Shimano Aero BB 4000 – Elsőfékes orsó

29.910 Ft

Ingyen szállítjuk!

Készleten

Termékleírás

Az Aero BB 4000 orsó kiválóan alkalmas az minden típusú horgászatra, mivel rendkívül könnyű alumínium tekercsre épül, amely lehetővé teszi a hosszabb dobásokat anélkül, hogy túlzottan fárasztaná a kezet. Kialakítása továbbá csökkenti a zsinór csavarodását, így nem kell félnünk dobásnál vagy a halak fárasztásánál.

Ez az orsó a Shimano legjobb minőségű fékrendszerével van felszerelve, amely lehetővé teszi a pontos beállítást a megfelelő ellenállási szint eléréséhez, így biztosítva a stabil és kiegyensúlyozott fárasztás. Az orsó 8.5kg-os (18,7 font) maximális fékerővel rendelkezik.

Az Aero BB 4000 orsó megbízható és tartós, könnyűsúlyú, ugyanakkor erős és ellenálló a vízi környezettel szemben. A Shimano precíz és magas minőségű alkatrészei gondoskodnak arról, hogy ez az orsó hosszú éveken át szolgáljon kifogástalanul.

A Shimano Aero BB 4000 egy kiváló minőségű horgászorsó, amely a kényelem, a megbízhatóság és a tartósság jegyében készült. Ezzel az orsóval a horgászok garantáltan élvezni fogják a horgászatot, élvezetes és eredményes horgászélményekben részesülnek.

Egyéb adatok

Márka

orso-meret

4000

orso-tipus

Elsőfékes