Shimano Ultegra 14000 XTE Távdobó Orsó

74.790 Ft

Ingyen szállítjuk!

Elfogyott

Termékleírás

A Shimano Ultegra 14000 XTE Távdobó Orsó a Shimano legkelendőbb pontyozó modelljein alapul. Újra definiálja a közepes ár-kategóriás, távdobó orsók piacát. A Shimano számos népszerű tulajdonságát tartalmazó, elegáns megjelenéssel rendelkező orsó felülmúlja a várakozásokat Európa-szerte. Csak a Shimano rendelkezik szuperlassú dobemelésű technológiával, ami elég ok arra, hogy megvásárold az új Shimano Ultegra 14000 XTE Távdobó Orsót. Ezzel az orsóval nem csak óriási távolságokat dobhatsz, hanem a fárasztás is óriási élmény lesz. Mindemellett remekül néz ki bármilyen bojlis boton, amivel párosítod.

Ha pontyhorgász vagy, és a sötét „lopakodó” színeket részesíted előnyben, válassz egy XTE modellt.

A Shimano Ultegra 14000 XTE Távdobó Orsó könnyű, merev, CI4+ házában a Shimano legfejlettebb technológiáinak tömkelege található. A HAGANE Gear hajtás és az X-SHIP dobemelés mellett az Infinity Drive-val és a Silent Drive-val kombinálva lenyűgöző simaságot és könnyű futást biztosít horgászat közben.

Ezt az orsót a szuper távdobási tulajdonságai miatt is érdemes megvásárolni. A Super Slow 5 Oscillation dobemelés elképesztően pontos és szép zsinórképet eredményez, amely bizonyítottan csökkenti a súrlódást és növeli az távdobási potenciált. De más funkciók is hozzájárulnak ehhez. Az orsó tökéletes szögben engedi a zsinórt az első gyűrű irányába. A zsinór „játszi könnyedséggel” átfolyik az alumínium AR-C dob peremén, hogy csökkentse a súrlódást. Az eredmény soha nem látott távolság elérése ilyen megfizethető áron.

Méret: 14000
Csapágyak száma: 4+1 db
Áttétel: 4,3:1
Maximális fékerő: 20 kg
Súly: 600 gramm
Nyújtott dob
Lassú dobemelés
Zsinórkapacitás: 0.35-550,0.40-400,0.45-300
Pótdobok száma: 1 db
Pótdob típusa: alumínium

Egyéb adatok

Márka

Méret

14000

Típus

Elsőfékes

Termék videó